Schema de montaj a cosului de fum refractar

Categorie: Cosuri Fum Refractare

Dimensiuni: de la 120mm la 300mm interior

Mareste poza

Pret: tabel EURO, TVA inclus

Comanda prin telefon

(021) - 269.35.39 sau 0726.222.534

Comanda

Descriere

Sistem de cos de fum izolat cu retroventilare, costituit din: elemente modulare cilindrice realizate din argila refractara, de grosime variabila intre 15 si 30mm, camasa externa deĀ  sectiune patrata din beton usor vibro-compresat, cu strat izolant interpostat costituit din panouri din vata bazaltica de inalta densitate de 100 kg/mc si grosime 30mm, marcat CE in conformitate cu normele UNI EN 13063-1 si UNI EN 13063-2. Camasile sunt prevazute cu patru canale de ventilare parcurse de aerul intrat printr-o grila pozitionata la baza cosului, pentru mentinerea uscata a stratului de izolatie si garantare in timp a rolului de izolare al acestuia. Conexiunea elementelor modulare refractare este realizata prin imbinari tip pahar mos-baba cu chit sigilant antiacid pentru garantarea stabilitatii mecanice si rezistenta la fum si condens.

Formular de Comanda

  Acest formular de comanda online este primul pas spre achizitionarea unui semineu. Dupa completarea si trimiterea datelor, un agent de vanzari Semineuri.ro te va contacta pentru a stabili toate detaliile necesare.

  Te rugam sa completezi toate campurile formularului, iar in caseta de observatii sa ne comunici orice detaliu pe care il consideri relevant. Iti multumim.

  Datele cu caracter personal sunt protejate in conformitate cu legile in vigoare.

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observatii

  Produs

  Tastati codul din imagine
  captcha

  Descoperiti si…

  Soba Cornelia 01

  Clasicism accesibil…

  Semineu Marilles

  Eleganta semineului modern

  Semineu Triora

  © Copyright 2001 - 2015 - Seminee Semineuri.ro - Toate drepturile sunt rezervate.

  Powered by: Coder 2.0