Termeni si conditii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare:
Accesul si utilizarea site-ului www.semineuri.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

2. Website-ul www.semineuri.ro
Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. www.semineuri.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. www.semineuri.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website.

3. Folosirea acestui website
Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare. www.semineuri.ro este un site de prezentare a  ofertelor SC Seminee Stefanescu Design SRL . Prin intermediul formularului de contact, din partea de jos a fiecarei pagini de produs, se pot obtine rapid informatii suplimentare despre un anumit produs. Preturile afisate reprezinta cel mai bun pret posibil si se pot modifica fara instiintarea prealabila.

Pentru ca www.semineuri.ro sa poata garanta permisiunea de utilizare a acestui website, trebuie respectati urmatorii termeni de utilizare:
– Website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial.
– Nu se va copia sau distribui nici o informatie (text, poze, sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la administratorul website-ului.
– Nu veti modifica sau degrada nici o parte din acest website, in afara de partile unde aveti acces prestabilit.
– Nu veti publica pe acest website informatii care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, poze, etc).
– Veti respecta Termenii si Conditiile impuse de acest website.

In calitate de utilizator, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului. Sunteti singurul raspunzator pentru activitatea desfasurata pe acest website.

4. Drepturile proprietatii intelectuale
Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, adica www.semineuri.ro Sunteti de acord sa nu folositi, copiati, distribuiti continutul acestui website in scop comercial. www.semineuri.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

5. Limitarea raspunderii
www.semineuri.ro nu este raspunzator pentru daunele rezultate din greseli, erori sau lipsa de acuratete a materialelor publicate pe acest website. Materialele sunt pur informative.

6. Acceptarea termenilor si conditiilor
Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

7. Politica de confidentialitate
Toate informatiile furnizate de utilizatori sunt si vor ramane confidentiale; www.semineuri.ro nu va folosi aceste informatii decat in scopul furnizarii informatiilor solicitate de catre vizitatori; nu va folosi adresele de e-mail ale utilizatorilor pentru a trimite reclame publicitare nesolicitate.

© Copyright 2001 - 2015 - Seminee Semineuri.ro - Toate drepturile sunt rezervate.

Powered by: Coder 2.0